IDEA er stolt sponsor av

Telemarksgalleriet og Lysbuen

IDEA Kompetanse har i svært mange år vært samarbeidspartner med Telemarksgalleriet. Det gir oss status som kulturbærer. Vi anbefaler alle å besøke galleriet og ta del i de positive opplevelsene som galleriet skaper for befolkningen i Notodden og omegn.

 

Notodden Blues Festival

Bluesfestivalen har vært, er og vil forhåpentligvis forbli en stor suksess på Notodden. Arrangeres første helgen i august.

 

Grønkjær Skisenter (se kart)

Grønkjær Skisenter er distriktets mest benyttede idrettsanlegg. Turløypa Heståsen Rundt har blitt svært populær vinterstid, og er således et viktig bidrag for å legge til rette for folkehelsen. I tillegg er det mer konkurransepregede løyper for langrenn og skiskyting. Anlegget eies av flere idrettslag fra omkringliggende kommuner.

 

COC/FIS Cup

COC/FIS Cup har blitt en årlig førjulstradisjon i Tveitanbakken med Heddal IL Hoppgruppe som arrangør. Nærmest hele verdenseliten av kvinnelige skihoppere er til stede, og de beste mottar premier laget av Kreativt Verksted hos IDEA Kompetanse.


Lions Notodden

IDEA Kompetanse støtter Lions' årlige julelotteri, der overskuddet går til gode formål i lokalsamfunnet.

 

Notodden Turlag – DNT-hytte på Lifjell

IDEA Kompetanse har gitt tilsagn om sponsorstøtte i forbindelse med Notodden Turlag sitt arbeid med å bygge DNT-hytte på Lifjell. Hytta vil ligge 715 moh., ikke langt fra Gavlesjåvannet, og er først og fremst tenkt å være et tilbud til fastboende rundt Lifjell.

 

Notodden Barne- og ungdomsteater

Barne- og ungdomsteateret har lang tradisjon for aktivisering av barn og ungdom.

 

I tillegg kan bedriftens ulike avdelinger ha sponsorengasjementer. Dette gjelder f.eks. avd. Vekst som sponser Snøgg Super!

 

IDEA Kompetanse har et begrenset sponsorbudsjett, men vi prioriterer noen utvalgte prosjekter med bred oppslutning blant folk flest i distriktet, våre ansatte og brukere og samarbeidspartnere.