Mat og catering

Vårt mat team er klare for å lage nydelig mat til enhver anledning. Vi har et meget godt renommé, noe vi strekker oss langt for å opprettholde.

Loading...
Loading...

Catering

Vår cateringavdeling produserer mat og bakevarer til alle anledninger. Alt i fra tradisjonsrike oppskrifter fra Telemark, til det spennende og moderne.

Har du spesielle ønsker, så utfordre oss gjerne.

Klikk deg inn på vår cateringmeny:

CATERINGMENY

Ta kontakt for en hyggelig matprat.

Bakeri og konditori

I vårt bakeri og konditori har vi dyktige fagpersoner med mange års erfaring innen bake- og konditorfaget. Vi har høy kunnskap og stor kreativitet. Vi overrasker deg gjerne med kaker til spesielle anledninger.

Vi er et håndverksbakeri, alle våre produkter er lagd helt fra bunnen. Vi leverer ferske bakevarer seks dager i uka, alle produkter blir produsert uten kjemiske tilsetningsstoffer, for å forlenge holdbarheten bruker vi gode råvarer og bakemetoder fra «gamledager» for å beholde en god holdbarhet.

Alle våre brød, bakevarer og kaker produseres i eget bakeri og konditori på Notodden. Produkter og oppskrifter har vi utviklet selv. Våre brød får du kjøpt på Stasjonen Kafe og i vår kantine på Tuven

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Stasjonen kafé

Stasjonen Kafé i Notodden er IDEA Mat sitt ansikt utad mot kunden. Her serverer vi bakeriproduker, konditorvarer og lokalprodusert mat, og vi har fokus på gode råvarer. På Stasjonen Kafé vil vi gi kundene en god atmosfære og matopplevelse. Vi leier ut møterom til lukkede arrangementer og møter.

Åpningstider: Mandag, tirsdag, onsdag, fredag fra kl. 10.00 – 16.00, torsdag fra kl.10.00 – 17.00 (varmmat er til 16.30), lørdag fra kl.10.00 – 16.00

Stasjonen Kafé lager gjerne fest for deg. Vi tar på oss selskap for bedrifter, private og andres som har en anledning å feire. Vi ar imot bestillinger til konfirmasjoner, barnedåp, bryllup, sommerfest, klubb, temakvelder og julebord.

Vi har spiseplass til ca. 70 personer inne, fordelt på to etasjer. Vi har ett rom som kan stenges av og leies ut til møter og selskaper. Rommet har plass til ca. 20 personer, og vi har tilgang på projektor i rommet. Vi tilpasser menyen til deres ønsker og holder åpen utenom vanlig åpningstid etter avtale. Vi på Stasjonen Kafé vil gjøre ditt selskap til en unik opplevelse med nydelig mat i historiske omgivelser. Ta kontakt for bestilling og mer informasjon.

Rokk kafé

Rokk Kafe er en koselig kafe med garnutsalg i Seljord sentrum. Kafeen har en hyggelig atmosfære med lekekrok for de minste og uteservering med lekeplass. I tillegg til garn, oppskrifter og tilbehør, selger vi egenproduserte varer.

I kafeen serveres påsmurte rundstykker, horn og bagetter, salater, suppe og varm retter, stort utvalg i kaker og kaffe.
Kaker, bakevarer og mat er produsert av egne fagfolk i IDEA.

Vi tar imot bestilling på catering og kaker.

Åpningstider: Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag fra kl.10.00 – 15.00

Loading...
Loading...

Kantiner

Vi har kantiner i våre lokaler på Tuven og på Øta.

Kantinene er åpne for alle. Her er du hjertelig velkommen. Vi har dagens varmrett, påsmurt, salatbar pluss mye annet godt.

Kantinene er åpne fra klokken 10:00 til 12:30, mandag til fredag.

Vi har også møteromsfasiliteter med servering både for bedrifter og privatpersoner.

Jobbfrukt

Vi leverer frukt til bedrifter i Notodden, Seljord og Midt-Telemark.

Vår fruktleveranse er basert på ukentlige menyer og du kan velge mellom kurver på 3, 5 eller 7 kg.

Vi leverer primært til bedrifter. I tillegg til levering hver uke, kan du få levert spesialkurver til jul og påske eller andre anledninger. Har du et større møte eller et seminar, er det alltid fint å ha fersk frukt tilgjengelig.

For bestilling av jobbfrukt i Notodden kontakter du Lillian, e-post lmf@ideakompetanse.no tlf. 477 94 177 eller e-post salg-vekst@ideakompetanse.no

Kontakt catering/konditori

Ta kontakt her om du har spørsmål om vår cateringtjeneste, bakeri eller konditori

Jens Søderholm

Cateringtjeneste

Lillian Mæland

Konditori

Kontakt kaféene

Kontakt Stasjonen kafé eller Rokk kafé her.

Stig Kasin

Stasjonen kafé

Annette Kleiv

Rokk kafé