Husker du Khalid L. Klevar (56) som skulle ta fagbrev i logistikk ved IDEA Plast og Mekanisk? Nå kan han kalle seg logistikkoperatør.

Dermed er han også den første som har tatt fagbrev innen logistikk i IDEA, ved samme bedrift som han jobbet i for 20 år siden. Det ble feiret på skikkelig vis med marsipankake og hyggelige ord fra avdelingssjef Tor Erik Skildrud.
-Det er jo litt utradisjonelt for oss med fagprøve i logistikk. Men med så mange dyktige medarbeidere, kunne vi legge til rette og være trygge på at vår kunnskap kunne lede til en bestått fagprøve. Khalid har gått veien selv med god bistand fra IDEA. Veldig gøy når vi kunne glede oss sammen over litt kake og kaffe, sier Skildrud.

Aldri for sent

– Det er aldri for sendt å ta fagbrev, eller ny utdanning, sier Khalid. Etter en periode som jobbsøker ved oppfølgingstiltaket til IDEA Kompetanse i Notodden, starter han i ny jobb 1. august. Ventetiden har han brukt godt, og kan legge til enda en fagkompetanse på en innholdsrik CV.
Veileder Else-Merethe Deblitz-Etholm har fulgt Khalid gjennom prosessen. Hun skryter av jobbsøkeren som har utnyttet mulighetene sine godt.

Målrettet

– Kahlid har igjennom hele perioden arbeidet målrettet både med jobbsøk og mot mål om å kunne avlegge fagprøve. Da vi fikk muligheten til å gjennomføre dette ved IDEA Plast og Mekanisk startet ballen å rulle fort. Vi meldte Kahlid opp til fagprøve i slutten av april og fikk mulighet til å avlegge fagprøven i uke 26. Vi har i denne perioden arbeidet tett sammen med Plast og Mekanisk, og med Svein Erik Lurdalen her ved IDEA,  som har bistått oss i prosessen. Veldig gøy at han har bestått fagprøven. Samarbeid skaper resultater, sier hun.

Les mer om Khalid: Khalid (56) tar fagbrev i logistikk ved IDEA Kompetanse

Ta fagbrev hos oss