IDEA-kvelden er en viktig tradisjon for IDEA Kompetanse. Kvelden samler over 100 kolleger fra lokasjoner, fordelt i to fylker

 

To ganger i året inviteres alle ansatte til sosialt samvær i kantinen ved hovedkontoret i Notodden. De kommer fra lokasjoner i Seljord, Bø, Gvarv, Nome og Notodden i Telemark, og fra Kongsberg og Lier i Viken.

Nylig møttes over 100 kolleger til god mat og godt samvær.
– IDEA-kvelden er en unik mulighet til å møte hverandre og bety noe for hverandre. Jeg er så glad når det er over 100 personer som melder seg på, sier administrerende direktør, Marit Kasin.

Stor faglig bredde

Hun leder et konsern med en stor faglig spennvidde. Det er ansatte i selskaper innen arbeid og inkludering, jobb og utvikling, plast og mekanisk, og barnehage. De leverer tjenester som spenner seg fra mat og catering, bedriftsrådgivning, tjenester til NAV, til tre-produksjon og vaskeri-tjenester, barnehage-tjenester og produksjon innen plast og mekanisk.

– Formålet med kveldene er at vi skal møte hverandre på tvers av lokasjonene, vise hverandre hva vi jobber med, bli kjent med hverandre og oppleve «Vi-tanken». Det mener jeg at vi får til, sier hun.

Dugnad og god mat

«Vi-tanken» er også med når det hele skal organiseres. Alle bidrar til en vellykket IDEA-kveld. Innholdet for kvelden tas etter tur fra de ulike avdelingene. Og ikke minst, dette er en kveld hvor ansatte får mulighet til å smake på nydelig catering produsert innen eget hus. Stasjonen Kafe leverer det aller beste.

Jonas Aasmundsen og Zeid kommer fra hver sin avdeling, i Gvarv og i Nome. De har akkurat blitt kjent med hverandre. Jonas startet som lærekandidat ved IDEA Kompetanse for bare to uker siden.

– Det er min første IDEA-kveld. Jeg er overrasket over hvor mange som er her, og hvor store IDEA er. Jeg trives veldig godt i IDEA Kompetanse, og treffer mange hyggelige folk, forteller han.

– Det er utrolig kult med IDEA-kvelden. Det er koselig å møte så fine folk, og få mingle med folk fra andre lokasjoner. Vi ser og lærer om hva de andre gjør. Det er mange kule jobber innen IDEA, sier Zeid.

Føle tilhørighet

Som leder ser Marit Kasin på IDEA-kvelden som svært viktig.
– IDEA-kvelden betyr veldig mye. Det å se alle sammen samlet, få snakke litt uformelt og føle tilhørighet, det er kjempeviktig, forteller hun.

– Det er en viktig kveld for at alle ansatte kan få muligheten til å bli kjent med andre avdelinger og selskaper innen konsernet. Det er en fin mulighet til å presentere innhold fra de ulike selskapene, og også få frem nyheter, sier Kasin.

«IDEA-kvelden betyr veldig mye. Det å se alle sammen samlet, få snakke litt uformelt og føle tilhørighet, det er kjempeviktig»

Se bildene fra kvelden:

 

Les også: Ny avdelingssjef for VTA i IDEA Kompetanse