IDEA Mat

Din totalleverandør av mat til hverdag og fest!

IDEA Mat
Vi produserer våre kaker og mat med gode råvarer, lager alt fra bunnen av, og har flinke fagfolk i produksjonen.

Bestilling og mer informasjon

Ta kontakt på telefon 948 00 383 / 35 02 96 00 eller direkte med våre fagfolk:

Jan Ove Pedersen, baker/tilrettelegger, tlf. 948 00 383, e-post: jop@ideakompetanse.no
Lillian Mæland, konditor/tilrettelegger, tlf. 948 00 383, e-post: lmf@ideakompetanse.no
Stig Kasin, Stasjonen Kafé, tlf. 948 95 559, e-post: ska@ideakompetanse.no
Stein-Magne Kristiansen, teamleder IDEA Mat, tlf. 489 90 571, e-post: smk@ideakompetanse.no

 

Stasjonen Kafé er IDEA Mat sitt ansikt utad mot kunden. Her serverer vi bakeriproduker, konditorvarer og lokalprodusert mat, og vi har fokus på gode råvarer. På Stasjonen Kafé vil vi gi kundene en god atmosfære og matopplevelse. Vi leier ut møterom til lukkede arrangementer og møter. Ta kontakt med oss på telefon 481 79 805 om dere har spørsmål.

Åpningstider: mandag–fredag kl. 10.00–17.00 og lørdag kl. 10.00–16.00

Besøk gjerne Stasjonen Kafé sin egen nettside, der du finner mer informasjon om menyer, priser o.l. samt en rekke bilder av hva vi har å tilby!

 

Vi driver også Rokk Kafé i Seljord.

 

I tillegg driver vi kantiner og cateringtjenester. Kontakt oss for ditt oppdrag.

Vi leverer overtidsmat og catering, se vår meny eller spør kokken om anbefalinger. Du kan velge mellom varm mat, koldtbord og mye mer. Vi hos IDEA Mat lager alt fra bunnen av, gjerne etter tradisjonsrike oppskrifter fra Telemark. Vi er opptatt av å lage god mat uten tilsetningsstoffer og har fokus på gode råvarer. IDEA Mat har kokker, konditor og baker ansatt, og vi tilbyr fagopplæring innen disse fagene. Under kan du laste ned vår cateringmeny.

 

Meny

Julemeny 2019

Julekurv

Gi oss din tilbakemelding!