Utleie av lokaler og hybler

Utleie av lokaler og hybler
Ledige lokaler i attraktivt område på Tuven Industriområde i Notodden.

Ledige produksjons- og kontorlokaler Notodden

Vi har nå ledige produksjons- og kontorlokaler i attraktivt område i Merdevegen på Tuven Industriområde. Lokalene er tidligere benyttet av Berget AS Cabel&Harness (tidligere elektroavdelingen til IDEA Kompetanse).  Lokalene er attraktive med produksjonslokaler, fløy med store og moderne kontorer, tilhørende møterom, inngang for varehåndtering og god tilgang til parkeringsplasser. Ledig areal er ca 300 kvm, og det er således plass flere leietakere. Ønsker du informasjon, kontakt Per Ivar Bye på tlf 907 47 388 eller pib@ideakompetanse.no eller Terje Lia på tlf 957 97 953 eller tel@ideakompetanse.no.

Viggo Wahl Pedersen og Meetcon AS leier lokaler av IDEA i Merdevegen på Notodden. Her er det skapt et dynamisk og godt miljø med bl.a felles kantineordning. 

 

Lokaler for møter, bursdager, konfirmasjoner etc

Vi kan tilby utleie av møterom med prosjektor og flotte, lyse og trivelige lokaler for bursdager, konfirmasjoner etc. For mer informasjon og bestilling, kontakt Per Ivar Bye på tlf 907 47 388 eller pib@ideakompetanse.no.

Studenthybler i Bø

I Gullbringvegen 5 i Bø, tett ved Universitetet, er det hybler til leie for studenter. Ønsker du informasjon eller bli kontaktet når det er ledige hybler, kontakt Per Ivar Bye på tlf 907 47 388 eller pib@ideakompetanse.no